Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Haluatko kenties jättää tervehdyksen tai kirjeen postilaatikkoomme? Se käy vallan mainiosti, odotamme sitä innolla! Mutta voisin kuitenkin laittaa pienet ehdot, ettei postilaatikkomme täyty ihan turhasta. Asiattomia viestejä emme hyväksy, ne lähtevät poistoon automaattisesti, samoin viestit jotka on kirjotettu kirjaimin ja numeroin, tai joita ei pysty lukemaan. Hoitotarinoitakaan ei tähän laatikkoon tipauteta, ne menee tänne. Muuten sallimme oikeastaan melko lailla kaiken: tervehdykset, asialliset risut ja ruusut, yhteistyö/linkinvaihto pyynnöt, pentue- ja kisailmoitukset. Mainostaminenkin on sallittu sillä ehdolla, että minä saan käydä lähettämässä oman mainokseni sinun normaaliin vieraskirjaan, jolloin tämä on aika reilua, eikös vain?

-Pirre-

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://anzkuli.altervista.org/kaukovalta/

23.05.2020 10:58
Hei, etusivun ja vieraskirjan perusteella täällä on ollut hiljaiseloa ainakin viimeiset kaksi vuotta. Mikä mahtaa olla kennelisi tilanne?
Nyt kun Suntuubi lopettaa noin kuukauden perästä, tarjoaisin koirillesi kotia Kaukovallasta. Meille saapui vajaa vuosi sitten Sateenkaaritaivaasta teidän Betan vanhemmat ja täysisko sekä Pisan täyssisko. Tuntuu ikävältä jättää tällaisia virtuaalimaailman aarteita katoamaan bittiavaruuteen :) Laita viestiä meille päin, jos uusi koti koirillesi kiinnostaa!

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

12.04.2018 18:36
Eugene on valitettavasti ollut pitkään hiljaiselolla, joten nyt kun vihdoin viimein kirjauduin sinne taas, ajattelin ettei sitä ole enää järkevää pitää yllä. Siispä päätin myydä siellä olevat koirat, joten mikäli olet halukas, voit käydä sieltä koiran hakemassa/varaamassa (ilmoitathan vieraskirjaan niin tiedän merkitä koiran haetuksi/varatuksi)

Kiitos ja anteeksi
-Mirror

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

10.12.2017 19:32
Hei! Epäaktiivisuutenne takia joudun ikävä kyllä poistamaan teidät yhteistyölistalta :(

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

26.10.2017 15:32
26.10.2017
Lokakuun yhteistyökirje ✎

Hei Joystormin yhteistyöläiset! Kennelissämme on elelty hiukan hiljaiseloa viime aikoina pienoisen ajan puutteen vuoksi. Meille syntyy aivan hetkenä minä hyvänsä kaksi pentuetta, F-pentue sekä Lintupentue, joista ensimmäisessä ovat varaajat täynnä, mutta toiseen ei ole ilmaantunut yhtään varaajaa. Kilpailuja ei ollakaan pidetty yli kahteen kuukauteen, eikä uusia pentujakaan ole nyt hetkeen otettu sen takia, että vanhat saisivat tarvitsemansa määrän huomiota ja aktiviteetteja, ja lisäksi tilaa on säästetty F- ja Lintu-pennulle.

Yläkoulun viimeinen luokka ei ainakaan vielä tunnu yhtä hankalalta kuin oletin, mutta stressi on kyllä pieni, varsinkin kun meillä oli juuri minulle vuoden vaikein koe (=fysiikan suurempi koe joka vaikuttaa numeroon eniten) jonka asioita en oikein kertauksesta huolimatta tuntunut tajuavan, onhan se fysiikkaa. Muuten on mennyt IRL-elämä kohtuullisen hyvin, lukuunottamatta sitä että koko ajan on ulkona pimeämpää kun lähden kouluun ja odotan jo ensi kesää, eikä se tule ennen talvea xD

Ehkä tässä olisi nyt riittämiin? En ainakaan keksi mitään muuta tiedotettavaa enää, joten palaillaan siis marraskuun puolella! Oikein hyvää loppusyksyä tännekin :)

- Dee ja ilopillerit

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

19.10.2017 11:05
Hei!
Olen nyt uudistanut Eugenea jonkin verran. Linkinvaihto- ja yhteistyölistamme aion myös siistiä, eli mikäli tahdotte pysyä meillä yhteistyöläisinä, laitattehan vieraskirjaamme asiasta viestiä viimeistään 01.11.2017.
Muussa tapauksessa poistan linkkinne.
Kiitos!

Nimi: Cadee
Kotisivut: http://irelia.suntuubi.com/?cat=35&preview=1

08.08.2017 12:04
Aktivoiduttuani jälleen virtuaalimaailmassa on aika Irelian ensimmäiselle bordercollie-pentueelle.
emä: BH vPVA vTVA RH-E Wounded Diana Diamond
isä: vAVA vPVA VEUJW-16 Timburmenn Drottinn Skuggar
Jos kiinnostuit, niin klikkaa yllä olevaa linkkiä ja varaa oma pentusi. :)

Nimi: Pirre

26.07.2017 15:43
HOX! Kuunvalon jää hiljaiselolle virtuaalimaailman hilljaisuuden takia, joka samalla tuhoaa intoani tähän touhuun. Kuunvalo ei ole poistumassa suntuubista mihinkään, mutta elämää täällä ei tulla nähtämään aikaan X mennessä. Kiitos ja anteeksi

Nimi: Sadi
Kotisivut: http://kennelalweer.weebly.com/

22.07.2017 21:27
Löydytte linkinvaihtolistaltamme, joten tulin ilmoittamaan Alweerin osoitteenmuutoksesta! Uusi osoite löytyy yläpuolelta.

Nimi: Labbishauvan kenneli
Kotisivut: http://www.labbishauva.wordpress.com/

14.07.2017 23:51
Hei kiinnostaisiko linkinvaihto uuden Labbishauvan kennelin kanssa? kasvatamme pääasiassa labradorinnoutajia, mutta muitakin koiria löytyy. Hyvää kesää

Nimi: Coco
Kotisivut: http://forlesskennel.suntuubi.com/?cat=16lang=fipreview=1

02.07.2017 08:21
Tervetuloa kisamaan VVL:n alaisiin valjakkoajoihin! Kisoissa on kaksi normaalilähtöä, joihin kaiken rotuiset koirat ovat tervetulleita.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

28.06.2017 16:50
Heippa!

Tällä kertaa olen hieman ikävämmällä asialla liikenteessä. Kyse on nimittäin siitä, että Kuunvalosta ei ole tullut tähän mennessä vielä yhtään yhteistyökirjettä, vaikka minä olen teille omani kirjoittanut. Lisäksi vieraskirjassa on paljon vastaamattomia viestejä, mikä kertoo jonkinasteisesta epäaktiivisuudesta. Joudun siis ikäväkseni ilmoittamaan, että poistan teidät yhteistyölistalta ilman sen kummempaa aikarajaa, koska en usko teidän jatkossakaan sitä kaipaamaani kirjettä kirjoittavan. Kiitos ja anteeksi, hyvää jatkoa teille kuitenkin ja toivottavasti kennelinne aktivoituu vielä :)

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com

20.06.2017 19:28
Heipä hei!

Meillä olisi Eugeneen tulossa kolmas, Half Bad-pentue! Rotuna toimii ihastuttava shetlanninlammaskoira :) Käythän kurkkimassa ja varaamassa pentua!

Emä: Pinsku
Isä: Lego
Pentuja yhteensä: 4
Syntyy: 5.7.17.

~Mirror ja koirulaiset

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

17.06.2017 14:20
17. kesäkuuta v. 2017
Hyvää kesäkuuta sinulle yhteistyöläinen! ♥

Olenkin viimeksi kirjoittanut kirjeen huhtikuussa, toukokuu näkyi jääneen välistä. Tämäkin kirje tulee hiukan myöhässä, mutta ei se mitään - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Toukokuussa Joystorm tosiaan koki pienen kasvatusrotujen karsinnan ja kasvattamiksemme roduiksi valikoituivat ainoastaan bordercollie ja saksanpaimenkoira, kuten edellisessä kennelissäni Conduitissa. Siirsin usean muun rotuisen koiran toiseen, uuteen kenneliini HappyHowliin, jota pidämme poikaystäväni kanssa ja siellä niillä on nyt parempi koti, kuin Joystormissa, jossa ne eivät välttämättä edes saisi pentuetta ja olisivat olleet toissijaisia kisakoiria. Sen lisäksi meille on tullut nyt useita uusia koiria, enimmäkseen bordercollieita ja sakemanneja, mutta lisäksi meille muutti myös groenendael Penny Chiliérasta, siperianhusky Rausku Nuvemista ja springerspanieli Stella tuontikoirana. Myös C-pentue meillä on tiedossa tämän kuun lopulle rodusta bordercollie, varaajat siihen tulivat jo täyteen. Hoitajia on tullut myös pari uutta ja siitä olen iloinen, heille järjestetään viikon pituinen kesäleiri kesäkuun ja heinäkuun vaihteeseen!

IRL menee erittäin hyvin, elämä kulkee tällä hetkellä hyvin raiteillaan ja olen syönyt jo nyt niin paljon jäätelöä, että tulen varmaan lihomaan 50 kiloa xD Yhdellä leirillä ehdin jo käydä ja tulossa on myös kaksi tai kolme lisää, riippuen otetaanko eräälle lastenleirille isosia tänä vuonna. Leirit ovat todellakin kesän kohokohtia! Talviturkkikin tuli jo heitettyä ainakin melkein, en tosin käynyt sukelluksissa asti kun vesi oli niin kylmää :o

Toivon että juuri sinun kesäkuusi jäljellä oleva puolikas sujuu hyvin!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

13.06.2017 13:48
Joystormissa järjestetään 21. kesäkuuta BH-koe ja rallytokoa, tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

04.06.2017 07:55
*Postiluukun kolahdus*

Kesäiset terveiset sinulle, rakas yhteistyöläinen!

Viime kuussa en jotenkin saanut ollenkaan aikaiseksi kirjoittaa yhteistyökirjettä, joten hyvitän sen kirjoittamalla tänään kahden kuukauden edestä. Kenneli ei ole ollut hiljaiselolla kirjeen puuttumisesta huolimatta, päinvastoin! Kenneli on ollut melko aktiivinen, muutamat epäviralliset kisatkin tuli toukokuun lopulla järjestettyä ja uusia koiranpentuja on tullut haalittua ihan hirveän monta kappaletta :D Nyt on kuitenkin pentuilusta hetken tauko, että pienet saavat rauhassa kasvaa ennen kuin omat pentuseni astuvat maailmaan. Suurin osa pennuista on alle luovutusikäisiä, mutta niille on hankittu huolehtivat sijaisemot ja ne pärjäävät kyllä. Muutkin koirat voivat hyvin ja ovat saaneet kuluneiden kuukausien aikana kisailla aktiivisesti epävirallisissa kisoissa, kun kutsuja tuntuu tulevan vähän joka suunnalta koko ajan :D Kennelillä on siis mennyt viime aikoina hyvin ja siellä on ollut aktiivista, mutta ainakin näin kesäloman alussa tilanteeseen on tulossa muutosta. Ylläpidon toiminta taukoilee kiireiden vuoksi, joista kerron IRL-elämästäni kertovassa osiossa tarkemmin, mutta kenneli pysyy silti auki siltä varalta, että joku haluaa terveisiään nakata vieraskirjaan :) Pidemmittä puheitta siirrytäänpä sitten IRL-osioon.

Toukokuussa on ollut hieman kiireistä, kun oli viimeisiä kokeita ja koulurutistuksia ennen kesälomaa. Yhden viikonlopun kuun lopussa vietinkin Rovaniemellä, kun kävin elokuvissa ja yhdellä keikalla kaverini kanssa. Nyt on sitten se kuuluisa kesäloma alkanut, vaikka ilmat eivät oikein puhu sen puolesta, mutta mulla ei hirveästi lomaa vielä näin alussa ole :D Tänä iltana lähden jo valmistelemaan rippileiriä, jolla olen isosena, ja siellä tuleekin kulutettua koko ensi viikko sunnuntaihin asti. Rippileirin jälkeen heti tiistaina pitääkin palata samaan leirikeskukseen valmistelemaan muutaman päivän mittaista lastenleiriä, jonka jälkeen ehdin taas pari päivää olla kotona ja palata vielä yhdelle lastenleirille samaan paikkaan :D Sen lisäksi kesääni mahtuu vielä autokoulun aloittaminen, syksyn ylioppilaskokeisiin valmistautuminen ja kuntamme tarjoamat kahden viikon kesätyöt heinäkuun alussa. Lomailu jää siis vähemmälle tehtävien asioiden runsauden vuoksi, mutta ainakin tulee vaihtelua sille koulunpenkin kuluttamiselle :D Tästä syystä kirjoitan kennelilleni tervetulosivun, jossa kerron omista kiireistäni ja huomauttelen vieraskirjan vastaamattomuudesta, mutta sivut pysyvät auki ja siellä saa normaaliin tapaansa käydä vieraskirjassa asioimassa. Hoitajille annan tarkempia ohjeita, vaikka heitä ei kovin monta olekaan, koska he saattavat kuitenkin taukoilustani huolimatta haluta kirjoittaa. Mulla pitää siis kiirettä IRL ja kenneli jää hetkeksi sivummalle, mutta ei hätää, kyllä se pystyssä pysyy!

Pidemmittä puheitta toivotan teille oikein mukavaa alkukesää ja loman jatkoa, toivottavasti ilmat vielä paranevat ja lämpenevät ympäri Suomea! Mikäli et ole kirjettäsi vielä kirjoittanut, niin ottaisin sen mielelläni vastaan luettavaksi <3

Terveisin Ushma, Sateenkaaritaivas

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/hm/index.htm

02.06.2017 23:05
Narvikiin tulossa 2 saksanpaimenkoira-pentuetta!

Meille olisi luvassa kahdesta yhdistelmästä saksalaisia, työlinjaa edustavia etälamauttimia.
Tärkeimpänä seikkana olisi löytää mahdollisimman pitkäaikaiset ja aktiiviset kodit. Kisailtiin koirien kanssa sitten virallisissa-, tai epävirallisissa kilpailuissa. :)

Jokaiselle pennulle lähtee mukaan jalostusoikeus, otan molempiin pentueisiin korkeintaan 4varaajaa.

M-PENTUE
i. Show 'Em the Ropes of Vicinity
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rolli.htm

e. HELL Monroe's est Grammatik
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/gramma.htm
--

N-PENTUE
i. HELL Monroe's Left Unfinished
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rontti.htm

e. HELL Monroe's Jellyhead
Sivu: http://kaiserschnauzers.net/sparkle/nh/koirat/pippa.php

Jos juuri sulta löytyy tilaa yhdelle natsipahaselle, niin ota yhteyttä sähköpostitse! (Narvikista ei vieraskirjaa löydy, s-posti löytyy "Nimi"-kohdasta) TAI karvaturrit-foorumilla, jos tunnus sinne löytyy. :)

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://chipie.suntuubi.com/

01.06.2017 16:05
Heipps! Tässä tulisi kesäkuun kirje yhteistyöläisille ^^ Oon aika ylpee itestäni et sain tän heti ekana päivänä :D

Ahhh.. Kesäkuu, viimein! On sitä kesää odoteltu. Tosin säät ei kyllä kerro että olis kesä ja ehkä siks ei tunnukkaa että ylihuomenna loppuis koulu tän lukuvuoden osalta :D Kyllä mä tarviin lomaa, musta tuntuu et oon stressannu nyt kaikesta mahollisesta ja sen takii mun pää on ihan sekasin :P Mut loma kyl joo tekee ihan hyvää. Elämä menee ihan silleen semi perus, ei mitenkää erityisen kivasti tai huonosti..

Kennelil on ollu aika hiljasta, ku ei oo oikee ollu motii olla aktiivine tai tehä mitää muutakaa. Meille muutti äskettäin uusi koira, Pila. Aussi toisesta kennelistä joka valitettavasti lopetti. Jos nyt sitä jaksaisi kesällä olla aktiivisempi.. Hmh.. Ja en tiiä tuntuuko musta vaan vai enkö oikeasti kirjoittanut viime kuussa kirjettä :o En tiedä, siitä vaan tuntuu olevan tosi pitkä aika.

Tää kirje oli aika lyhyt koska kuten sanoin ni moti kaikkeen on aika alhaalla enkä viitsi alkaa väkisin kirjoittaa pidempää kirjettä kun tulisi liian pitkäveteistä vaan :P Hyvää kesää! :3

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

30.05.2017 23:01
Olet tervetullut osallistumaan koirinesi Kesäkuu on Tokokuu-kisakuuhun, johon kuuluu neljät Tokoilut! Luokkina ovat tällä kertaa ALO, AVO, VOI sekä EVL. Epävirallisilla kuitenkin mennään. Tervetuloa mukaan!

~Mirror

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

27.05.2017 07:09
Aprillin virtuaalikennel lopettaa kiinnostuksen puutteen vuoksi, joten kaikki koirat myydään. Tule toki katsomaan, jos löytäisit jatketta omaan laumaasi!

Salama kiittää ja kumartaa menneestä ajasta

Nimi: Rölli
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com//

26.05.2017 16:04
Syvät pahoittelut, linkki unhoittui ^

Nimi: Rölli

26.05.2017 15:57
Tämä on mainos.

Löytyykö suntuubista enää ihmisiä, keitä kiinnostaa muutkin eläimet kuin kissat? Meillä olisi tähän tarjota koiraihmisille roolipeliä.

Supravi on vieraskirjapohjainen koiraroolipeli. Se on lämminhenkinen, aloittelijaystävällinen ja pieneen porukkaan pääsee helposti mukaan. Supravin tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan, Romanian metsiin, jossa kahden lauman koirat ovat valmistautumassa kesään. Castigatorin, länttä hallitsevan lauman alfatar Yönsielu on alkanut saamaan eräänlaisia hallusinaatioita, eikä kukaan tiedä, millainen lauman tulevaisuus on. Fightersin, idän lauman alfatar Tatyana taas pitää laumassaan hyvää yhteishenkeä yllä, etenkin kun laumaan sntyi uusia suita ruokittavaksi.
Kumpikin lauma tarvitsee kipeästi uutta ja vahvaa verta riveihinsä. Juonta ei ole sovittu etukäteen, vaan siihen vaikuttavat pelaajat itse - mitä tahansa voi tapahtua, milloin tahansa. Ota siis hetki aikaa, ja saavu tutustumaan Supravin villikoiriin ja pelaajiin.

Tervetuloa!


Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

25.05.2017 11:00
Virtuaalikennel Eugenen B-pentue syntyy 10.6.17.! Käythän pian varaamassa oman penskasi!
Rotu: bordercollie
Emä: Kaede (oma narttu)
Isä: Ankka (Hiljamielen uros)
Pentuja: 5 kpl

~Mirror ja hauvelivauvelit

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

15.05.2017 16:52
Joystormissa pidetään toukokuun lopulla kahdet kisat, koiratanssia (26.5.) ja agilitya (27.5.)! Tervetuloa osallistumaan :)

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Pirre-

Nimi: Dee
Kotisivut: http://happyhowl.suntuubi.com/?cat=11/

13.05.2017 11:29
HappyHowl on viimein avattu ja sen kunniaksi kennelissämme järjestetään avajaiskisat! Lajeja löytyy kolme, agility, toko ja bh-koe. Ei kun osallistumaan, muista osallistua viimeistään 19. toukokuuta!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

-Pirre-

Nimi: Emilia~
Kotisivut: http://silvermoonlight.suntuubi.com

10.05.2017 20:25
Hyvää toukokuuta yhteistyöläinen!

Tämä on ensimmäinen yhteistyökirje jota Silver Moonlightista kirjoitan. ^^
Elikkäs.. mistäs aloittaisin.. no vaikka siitä, että meillä on nyt sitten syntymässä 14.05.2017 ensimmäinen pentue kennelilleni, rotuna toimii bordercollie. Jokainen pentu on varattu ja kaikki pääsevät hyviin koteihin synnyttyään, en malta odottaa, että pentue syntyy, koska yksi pennuista jää Silver Moonlightiin. Silver Moonlightiin on tulossa myös muilta kenneleiltä pari bortsupentua tässä kuussa, joten vilskettä riittää meillä päin!

Kennelillä kisaillaan tässä kuussa 14.05 epävirallista agilitya ja tokoa, ja viimeinen ilmoittautumispäivä kisoihin on 13.05. Jos et vielä ole ehtinyt osallistua kisoihin niin mene ihmeessä osallistumaan nopeasti!

Kennelillä menee tällä hetkellä hyvin, hoitajia on tullut muutama lisää ja meitä on mielestäni tällä hetkellä sopiva porukka. Toki aina hoitajia saisi olla lisää, jotta jokainen koira saisi oman hoitajan. ^^

IRL minulla menee hyvin, en oikein tiedä mitä siitä selostaisin. :D Ikävää on kyllä, että täällä meillä päin on tämänkin viikon kokonaan satanut lunta, räntää, vettä, eikä ole ollenkaan ollut mukavat kelit, vaikka auringonhan tähän aikaan vuodesta pitäisi paistaa ja olla suht lämmintä. :D Eipä tässä sitten kai muuta.. hyvää toukokuun loppua teille tänne! ^^ ♥

Emilia~

Vastaus:

^^

-Pirre-

©2020 Kuunvalon - suntuubi.com